0
0

VALMISTU JAANIPÄEVAKS INSERV.EE-ga

Jaga
31. võib, 2023

 Läheneb suvine pööripäev. Vaata, kas sul on olemas kõik, mida vajad edukaks jaanipäeva tähistamiseks! Oleme koostanud nimekirja ettevalmistustest, mida on vaja teha enne jaanipäeva saabumist. 

EE-1-ETTEVALMISTUSED JAANIPÄEVAKS 

Jaanipäeva tähistamiseks sea korda kodu ja selle ümbrus. Näiteks niida muru, korrasta terass või puhkenurk, varu jaanilõkke materjali. Kõik ettevalmistused on olulised, mida varem alustad, seda rahulikumalt saabub jaanipäev. Mis võiks olla parem kui värskelt niidetud muru? Muruniiduk ja trimmer teevad selle töö lihtsaks ja muudavad ala ilusaks ning korrastatuks. 

EE-2-KÕIK VAJALIK PEOPAIKA 
  
Kui kõik koristustööd on edukalt tehtud, on aeg oma peopaik korda seada. Sea paikka aiamööbel -  laud ja toolid. Suurepärane valik on ka aiamööblikomplekt. Korralik aiamööbel on praktiline kogu suve, näiteks igapäevaste söögikordadeks ja õues puhkamiseks. Paiguta aeda ka võrkkiik, et nautida laisku hetki ja sooja ilma.  
  
Jaanipäeva kõige olulisem - jaanilõke! Ohutu viis selle tähtsa traditsiooni täitmiseks on jaanituleplatsi rajamine. Meilt leiate erinevaid tuleasemeid, mida saab mugavalt paigutada mis tahes kohta ja need on ohutud, kuna tuli ei saa kontrollimatult levida.  
  
Kui plaanid tervitada jaanipäeva hommikut looduses, kus ei ole selliseid mugavusi nagu elekter, siis tuleb kindlasti kasuks kaasaskantavav generaator, näiteks inverteri tüüpi. Selle abil saate laadida oma telefoni, kuulata muusikat ja kasutada muid elektriseadmeid. Samuti on see väärtuslik kaaslane neile, kes plaanivad minna matkale. 

EE-3-HOOLITSE PEOLAUA EEST 
Jaanipäeva tähistamine on mõeldamatu ilma maitsva toidu ja värskendavate jookideta. Jahutuskast või MAKITA reisikülmik on kuumade suvepäevade asendamatu osa, sest kes tahab jaanipäeval sooja õlut nautida?  

Mis on jaanipäev ilma maitsva, mahlase šašlõkita, mis on grillitud söe peal? Valmista külalistele sööki uuel grillil! Meie pakkumisest leiad ka grilltarvikud, söed ja süütetarvikud. Serveeri järgmisel päeval lõkkel katlas keedetud suppi või putru. Nagu me teame, ei maitse miski paremini kui lõkkel keedetud toit! 

EE-4-KORRALDADA MEELELAHUTUST 
  
Lisaks söömisele, joomisele ja laulmisele on vaja ka aktiivsemat meelelahutust! Sageli on jaanipäeval suur soov ujumiseks, kuid läheduses ei ole veekogusid. Lahenduseks on bassein, mis pakub rõõmu nii lastele kui ka täiskasvanutele. Meie pakkumisest leiad erineva suuruse ja mahutavusega basseine ning kõik vajalikud tarvikud.  
  
Kui plaanid veekogu lähedal pidustusi veeta, on suurepärane meelelahutus paadisõit. Pakume eri tüüpi täispuhutavaid paate ja nende lisaseadmeid. Ära unusta ohutust ja varu kindlasti päästevestid nii endale kui ka lastele! 

EE-5-VALMISTADA ETTE MAGAMISKOHAD  
  
Kui veedad jaanipäeva looduses, on telk, magamiskott ja matt või madrats suurepärased mugavaks ööbimiseks, et pärast pidustusi energiat koguda. Meie pakkumisest leiate laia valiku telkimisvarustust, mis on praktiline ka muudel suveüritustel.  
  
Meilt leiad kõike alates ühe inimese telkidest kuni telkideni, mis mahutavad kuni 10 inimest. Kindlasti tasub hoolitseda ka sobiva magamiskoti või madratsi eest, et tagada mugav ja meeldiv uni. Hoolitse selle eet, et kõik vajalik on olemas ja jaanipäeval kaasas. 

EE-6-ÄRGE LASE OMA PIDU RIKKUDA 
  
Olla pidustuseks täielikult valmis ja ära unusta turvalisust, eriti kui plaanite jaanipäeva tähistada looduses. Keegi ei ole õnnetuste eest kaitstud, kuid võite olla valmis, võttes kaasa esmaabikomplekti!  
  
Ära unusta ka sääsetõrjevahendit, et te ei peaks terve õhtu võitlema sääskede ja muude putukatega. Meie pakkumisest leiad erinevaid putukatõrje vahendeid, ka neid mis töötavad patareidega. Lastele on soovitav kasutada MOZZIWATCHi valikusse kuuluvat sääski tõrjuvat käevõru.  

Valmistu juba praegu INSERV.EE-ga jaanipäevaks! 

Tagasi uudiste juurde