0
0

SUURPUHASTUSE KUU

Jaga
2. aprill, 2024
 

SUURPUHASTUSE KUU 

 

 

Kevad on suurpuhastuse aeg. Korrastame kodu ja selle ümbrust. Nagu igal aastal, on ka sellel kevadel ees suuremad koristustööd - varu selleks juba praegu sobivad tööriistad ja puhastusvahendid. 

 

KORRASTA MAJA

   

 

Alustage oma kodus suurpuhastusega! Kui esimene kevadine päike akendele paistab, hakkab sügisel ja talvel kogunenud mustus kohe silma. Loomulikult saame aknad puhtaks aknapesuvahendi ja lapiga, aga parim selleks on aknapuhasti. See muudab akende pesemise kiiremaks ja lihtsamaks ning jätab klaaspinnad säravpuhtaks. 

Elutoa diivani puhastamine on  aeganõudev ettevõtmine — seda eriti juhul, kui pealiskangas ei ole eemaldatav. Pikka aega puhastamata polsterdatud mööbliesemed peidavad endas suurel hulgal tolmu ja muud mustust, mis võib soodustada allergiaid või teisi terviseprobleeme. Selleks, et vältida mustuse kinnitumist kangasse, on soovitav diivanit tolmuimeja ja niiske lapiga puhastada iga nädal. Puhasta ka kaugemad nurgad ja mööblialused, kuhu igapäevaselt tolmuimejaga ei jõua. 

 Tolmuimeja on kevadiseks koristamiseks hädavajalik. Tolmumeja on juba nii igapäevane abimees kodu koristamisel - vaata üle, ehk vajad hoopis uut ja võimsamat mudelit. Meie e-poest leiad suure valiku tolmuimejaid nii kodukasutajale kui ka ärikliendile. 

  Putekļu suceju EE     

 

 

 KORRASTA GARAAŽ

   

 

Kevad ei ole mitte ainult maja korrastamise või koristamise aeg, vaid korrastamist vajavad ka majapidamisruumid. Sorteeri kõik asjad, mida sa ei vaja. Leia igale asjale koht, kus neid hoida. Tööriistakapis on kõik hõlpsasti leitav ja see, mida vajad on alati käeulatuses.   

Tööstuslik tolmuimeja tuleb kindlasti kasuks garaaži puhastamisel. Pesemise töö on mõeldamatu ilma survepesurita. Survepesur on praktiline ka hoonete fassaadide, sissesõiduteede, kõnniteede ja muude pindade puhastamiseks.   

       

 

 

KORRASTA MÕTTED

   

 

Hea kui elus on tasakaal. Kui suur töö on aias tehtud, võta aega puhkuseks. Puhka võrkkiiges või hüppa koos lastega batuudil, kutsu sõbrad külla. Võta ette grillimine koos pere ja sõpradega. Lõkkel keedetud supp maitseb hästi ning grillimine on üks paremad tegevusi soojal kevadpäeval. 

       

 

 

KORRASTA AED

   

 

Muru eest hoolitsemine on üks tähtsamaid töid kevadel – riisu muru ja õhtuta. Muru õhutamine soodustab uute juurte kasvu ja muudab muru tihedamaks, vähendab oluliselt sambla hulka murus ja tõmbab välja ka kuivanud taimi. Muru õhutamine on soovitav kevadel ja sügisel.

Ilus muru on iga aia ehe. Kuna muru niidame kevadest sügiseni on muruniiduki valimine vastavalt vajadusele väga oluline.  Kui sul endal pole tahtmist muru niita, vali robotniiduk. Pole midagi paremat soojal suvepäeval, kui vaadata, kuidas robotniiruk sinu muru niidab. Aiatraktor on kindlasti parim valik, kui niita on vaja suur ala. Traktorit saad kasutada ka muudeks aia- ja põllutöödeks. Kinnita trakrori taha haagis ja kasuta seda puude, istikute, prahi jne. vedamiseks.  Klindlasti leidub hooldataval ala piirkondi, kuhu pääseb niitma ainult trimmeriga. Sellega saab lõigata pikemat heina ja võsa, nõlvadel ning muudes raskesti hooldavates kohtades.   

Muruniidukieid ja aiatraktoreid on saadaval mitmeid erinevaid mudeled. Meie e-poest leiad kindlasti sellise niiduki, mis sobib just sulle.  

         

 

Tagasi uudiste juurde