0
0

Niitmishooaeg on alanud!

Jaga
16. aprill, 2024

Ilm läheb järjest soojemaks ja algab niitmishooaeg! Muruniitmisega tuleb alustada õigeaegselt, seda tuleb teha regulaarselt, siis on muru terve, puhas ja korras kogu suve. Olenemata sellest, kas niita on palju või vähe, õiged tööriistad on muruniitmise lahutamatu osa. Kvaliteetne ja sobiv muruniitja muudab muruhoolduse kiireks ja nauditavaks. Kas soovd uuedada oma aiatehnika valikut või otsid lihtsalt uut abimeest aeda - INSERV.EE-st leiad kõik, mida vajad niitmise hooajaks! 

Muruniidukid 

Muruniiduk on igale aiaomanikule väga vajalik tööriist! lma muruniidukita on raske ette kujutada niitmishooaega. Meil on erinevaid muruniidukeid, mis sobivad igale eelarvele või niidetava ala suurusele! INSERV.EE-st leiad: 

 Vali endale sobib muruniiduk, see on niitmisperioodil sinu parim abimees.  Sobiv  muruniiduk teeb muruhoolduse meeldivaks ja rõõmustab suurepärase tulemusega! 

Robotniidukid 
Kui soovid muru hooldamisele võimalikult vähe aega kulutada, siis robotniiduk on ideaalne valik! Robotniiduk hoiab muru alati niidetud, jättes sulle rohkem vaba aega muude toimetuste tegemiseks või lihtsalt võrkkiiges lõõgastumiseks  ja hoolitsetud muru nautimiseks! Pakume kõige populaarsemate kaubamärkide robotniidukeid, mis sobivad eri suurusega alade niitmiseks.

Aiatraktorid 
Kui sul on suur ala niita, on aiatraktor just see, mida vajad Selle abil on muruhooldus palju mugavam, samuti säästate oma aega ja energiat. Pakume nii bensiini- kui ka akutraktoreid. Aiatraktorile saab juurde osta ka lisavarustust, mis võimaldab teha ka palju muid aiatöid. Näiteks  -  liigutada raskeid mullakotte või puhastada talvel lumest sõiduteed! 

Trimmerid ja võsalõikurid 
Trimmer sobib ideaalselt nii pika muru, umbrohu kui ka väikeste põõsaste lõikamiseks, muutes muru välimuse täiuslikuks kuni kõige väiksemate detailideni. Meie pakkumisest leiate:  

Olenemata sellest, millise töötegemiseks trimmeri valid, on see niitmisperioodil suureks abimeheks, mille abil näeb teie aed niidetud ja korras välja! 

Aiatööriistade lisatarvikud 
Meie pakkumistest leiad ka erinevaid lisatarvikuid, mis täiendavad niitmisseadmeid. INSERV.EE-st leiad kõik vajaliku, mis muudab muru niitmise lihtsaks ja meeldivaks, alates trimmeri tamiilist, teradest kuni kütusekanistriteni!  

Kuna algab niitmishooaeg, mõistame, kui oluline on muruniitmiseks õige aiatehnika. Seepärast pakume laia valikut niitmisseadmeid ja -tarvikuid, mis sobivad igale eelarvele ja niidetavale alale. Vaata meie pakkumist juba täna ja valmistu hooajaks, et muru näeks välja täiuslik! 

Aiatehnika 
 
 

Tagasi uudiste juurde