0
0

Must Reede

Jaga
22. november, 2022

Aeg alustada suuri oste!Vaid kolm päeva 25.11.-27.11. - iga päev erinevad eripakkumised! See on suurepärane võimalus osta seda, mida vajad. Vali tooted koju või firmale. Vali varakult jõulukingitused lähedastele. Iga päev erinevad eripakkumised ja parimad hinnad. Otsusta juba täna! 

 

Reede 25.11.

  

 

AIATEHNIKA

Kas keegi ütles, et uut aiatehnikat ei tohi osta enne kevadet? Valmistu uueks hooajaks juba praegu! Siis, kui teised raiskavad aega uue tehnika ostmisele või vana tehnika hooldusele, on sinul juba muru niidetud! AINULT 25.11. on aiatehnika taskukohasem!  

Siin saad osta tooteid veelgi soodsama hinnaga:

 sale 

 

Laupäev 26.11.

  

 

ELEKTRITÖÖRIISTAD

Laupäev on õige päev, et vahetada vana trell uue ja kaasaegse akutööriista vastu, sest 26.11 on elektritööriistad soodsamad! Lisaks akutööriistadele, mis sobivad suurepäraselt väikeste tööde tegemiseks, on pakkumises ka juhtmega elektritööriistad, millega saad näiteks pikaajaliselt puurida või lihvida. Tee märge kalendrisse ja kasuta seda võimalust. Osta DEWALT, RYOBI, DNIPRO-M, MAKITA ja palju muud. Tule ja leia see, mida vajad!  

Siin saad osta tooteid veelgi soodsama hinnaga:

 sale 

 

Pühapäev 27.22.

  

 

KÄSITÖÖÖRIISTD 

Kvaliteetseid käsitööriistu vajab iga meistrimees! 27.11 pakkumine sisaldab taskukohaste hindadega padruneid, võtmeid, näpitsaid, kruvikeerajaid ja palju muud. Värskenda oma tööriistakasti uute, kvaliteetsete käsitööriistadega ja saa meistriks, kes saab hakkama iga tööga!  

Mõned kaubad, mis on musta reede pakkumises:

 sale 
Tagasi uudiste juurde