0
0

Aiahooaeg on kohal!

Jaga
5. märts, 2024

Esimeste kevadiste töödega võib alustada juba märtsi alguses. Nagu igal aastal, on kevad kõigi aia- ja suvilaomanikele kiire aeg -  peale pikka talve tuleb aed korrastada, valmistada maa ette külvamiseks ja istutamiseks, teha esimesed muruhooldusetööd ja palju muud. Siit leiad kõik vajalikud tööriistad.

Selleks, et aidata aiatehnika ja tarvikute laias valikus orienteeruda, oleme valinud välja kõige populaarsemad ja olulisemad tööriistad. Kogu aiatehnika valiku leiate SIIT.

Oksa- ja mootorsaed

Kettsaed Milwaukee Aiasaed Kettsaed

Lõika kuivad ja kahjustatud oksad ning korista aed mahakukkunud okstest. Puude ja põõsaste pügamine aitab neil paremini kasvada ja annab neile ka soovitud kuju. Väikeste aedade puhul, kus ei ole suuri puid, sobib põõsaste ja puude okste lõikamiseks ideaalselt oksasaag, kuid suuremate alade puhul, kus on suuri puid, soovitame kasutada mootorsaagi.

Vaata oksasaagide pakkumist SIIN.

Vaata mootorsaagide pakkumist SIIN. 

Muruniidukid

Muruniidukid Scheppach Muruniidukid

Ilus ja hooldatud muru on üks esimesi asju, mis loob esmapilgu korras aiast. INSERV.EE e-poest leiad aku-, bensiini- ja elektrilisi muruniidukeid. Kuna muru tuleb niita regulaarselt, on väga oluline, et valid muruniidukit hoolikalt ning soetad just sinule kõige sobivama mudeli.

Vaata muruniidukite pakkumist SIIN.

Trimmerid ja võsalõikurid

Trimmerid ja võsalõikurid Dewalt Al-ko

Tavalise muruniidukiga ei pääse igale poole niitma - väiksemad heinamaad, kraavid, puude ja põõsaste alused - siin on trimmer hädavajalik! Suuremate alade puhul on soovitatav kasutada bensiiniga trimmerit või võsalõikurit, kuna see sobib pika rohu ja võsastunud alade niitmiseks. Väiksemal alal niitmiseks on hea valik aku- või elektriline trimmer. Võsalõikurid on varustatud võimsama mootori, tugevama tamiili või isegi metallteradega, millega saab lõigata võsa.

Vaata trimmerite ja võsalõikurite pakkumist SIIN.

Murutraktorid

Al-ko MTD Al-ko

Murutraktor on kõige mugavam variant suurema ala niitmiseks. Murutraktorid on varustatud ka mugavate lisafunktsioonidega - näiteks valgustusega, et tööd saaks teha ka hilisõhtul. Murutraktor on suureks abiks ka muude aiatööde tegemisel, sest selle taha saab kinnitada haagise, et kiiresti ja hõlpsasti transportida näiteks mullakotte või mitut viljapuuistikut.

Vaata murutraktorite pakkumist SIIN.

Kultivaatorid

Kultivaatorid Al ko Yato cultivator

Kodus kasvatatud köögiviljad on parimad, kuid aia rajamine nõuab palju vaeva ja aega. Viska labidas ja hark kõrvale ning vali kultivaator või mullafrees! See muudab aia ettevalmistamise külvamiseks ja istutamiseks palju kiiremaks, lihtsamaks ning vähem vaeva nõudvamaks. Kui plaanite  väikest aiamaad, sobib elektriline või akutoitel töötav tööriist, samas kui suuremate aiamaade jaoks on ideaalne bensiini- või diiselmootoriga kultivaator.

Vaata kultivaatorite pakkumist SIIN.

Survepesurid

Kõrgsurvepesurid Kõrgsurvepesurid Kõrgsurvepesurid

Miks me vajame survepesurit - ikka selleks, et teha ära vajalikud tööd kiiresti ja mugavalt. Survepesuriga on väga lihtne pesta autot, maja fassaadi, terrassi, aiamööblit või muid esemeid. Survepesurit on lihtne kasutaja ja see annab maksimaalse tulemuse.

Vaata survepesurite pakkumist SIIN.

Tagasi uudiste juurde