0
0

Veeda puhkus kasulikult!

Jaga
28. juuli, 2022

Lõõgastumine basseini ääres või uus tapeet magamistoas - millise  puhkuse veetmise viisi valid sina? 
Puhkus on aeg reisimiseks. Mere ääres aega veetes võta täielik puhkus oma igapäevasest töörutiinist. Kuid meil kõigil on kodus mõni pooleli jäänud remonditöö või seinale kinnitamata riiul. Puhkust saab edukalt kasutada kodus või aias parendustööd tehes. Kõik vajalikud tööriistad leiad meilt!  

AKUTRELLID 

AkutrellidAkutrellid

 

Akutrell on tööriist number 1, mis võiks olla igas majapidamises. Akutrelliga saab augud seina ja kruvid keeratud. Akutrell on igas olukorras praktiline, ka siis, kui teil on pakendis ootamas kokkupanemist uus riiul. 

LIHVIMISMASINAD 

LihvimismasinadLihvimismasinad

 

Lihvimismasinaid kasutatakse erinevate pindade lihvimiseks ja poleerimiseks, et vältida defekte ja ebatasasusi. Seademeid saab kasutada puidu, betooni, metalli, marmori, kivi ja muude materjalide töötlemisel. Kui sul on plaanis meisterdada ise näiteks puidust aialaud, siis on lihvimismasin hädavajalik. 

KETASSAED JA TIKKSAED 

SaedSaed

 

Ketassaag on üks populaarsemaid tööriistu, mida kasutatakse ehitustöödel. Vali tera vastavalt materjalile ja saad saagida peaaegu kõiki materjale - puitu, plasti, metalli ja isegi tsementi. Ketassae teradel on vastav märgistus, millisele materjalile need sobivad. Enamiku ketassaagide puhul on võimalik muuta saagimissügavust, samuti on ketassaagidel erinevad terade suurused. Tikksaag on seevastu üks ohutumaid saage, sest selle kitsas tera on risti alusega, mis toetub saetava materjali pinnale. Paljude tikksaagidega saab teha ka kaldlõikeid, kusjuures nende mudelite alus on reguleeritav 45-kraadise nurga all tera suhtes. 

MOOTORSAAG 

KettsaedKettsaed

 

Mootorsaag on praktiline abimees erinevatel saagimistöödel - koduaias, ehituses ja tisleritöödel. Mootorsaag sobib näiteks suurepäraselt küttepuude valmistamiseks. Me garanteerime, et leiate meilt omale ideaalse tööriista, sest INSERV.EE-s on väga suur valik mootorsaage. 

Tagasi uudiste juurde