0
0

Valmistu Jaanipäevaks!

Jaga
9. juuni, 2022

Aasta lühim öö on kohe käes. Jaanipäeval oleme alati, kui võimalik looduses. Oluline on, et jaanipäeva tähistamine oleks mugav ja ohutu. Artiklist leiad nõuandeid, mida jaanipäeval loodusesse sõites kaasa võtta. 

 

Turvaline jaanilõke 

  

 

 Jaanilõkke tegemisel tuleb tähelepanu pöörata tuleohutusele, eriti kuivade ilmade puhul. Paljudel avalikel puhkealadel on sellele juba mõelnud ja lõkkeplatsid on rajatud. Võta loodusesse kaasa oma tulease või grill! See on suurepärane võimalus ohutuks jaanituleks. 

   

 

 

Grillimine 

  

 

Loomulikult on liha ja vorstide grillimine jaanipäeval lahutamatu osa, ning järgmisel päeval pole midagi paremat, kui lõkkel keedetud maitsev supp. Pidutsemine suure seltskonnaga pole probleem, sest katlad lõkkele on saadaval eri suuruses. Vali omale sobiv katel, arvestades seltskonna suurust.

Külmakast sobib väga hästi, et hoida joogid, liha, vorstid, ja muud toiduained värskena. Külmakast on väga hea abimees, kui teil pole käepärast külmutuskappi või ka siis, kui on ees pikem autosõit.  

   

 

 

Kaitse ennast putukate eest 

  

 

Sääsed ja putukad on kõikjal!  Me ei soovi, et nad jaanipäeva ära rikuksid. Siin on meie pakutavad putukatõrje vahendid:  

- Putukatõrje lambid - neid saab asetada peopaiga lähedusse ja nende mõju on kestav.

- Putukatõrjevahendid - selles kategoorias on väga lai ja suur valik, kuid pane tähele, et tavaliselt kestab nende tõrjevahendite mõju vaid mõned tunnid.  

- Jaanipäeval tantsimine ja üle lõkke hüppamine aitab samuti sääski vältida! 

   

 

 

Mugav puhkeaja või õuetuba 

  

 

Muuda peopaik mugavaks võrkkiikide või täispuhutava mööbliga. Võrkkiiged saad siduda puude vahele, kui aga sobivaid puid ei ole on ideaalne variant täispuhutav mööbel.  

Jaaniööl me ei maga vaid ootame päikesetõusu. Kui aga soovid  mõnda aega puhata, siis on võrkkiik suurepärane valik. Pikemaks magamiseks on sobivam telk ja magamiskott.

Meil on lai valik aiamööblit. Leia endale sobivaim mööbel ja säti oma aeda mugav õuetuba. See on suurepärane täiendus aeda nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka pidupäevade tähistamiseks. Kui jaanäpäeval ilmuvad ootamatult külalised, on kõik juba valmis, et koos jaanipäeva tähistada. Lõunasöök või õhtusöök aias kõlab suurepäraselt, olete nõus?  

    

 

 

Kõik vajalik rahulikuks uneks 

  

 

Oled väsinud laulmisest ja tantsimisest? Meil on mitmeid lahendusi mugava magamiskoha loomiseks. Parim võimalus on võrkkiik, seda on lihtne üles seada ja see ei võta palju ruumi. Telk on üks populaarsemaid looduses ööbimiseks valitud võimalusi. Nende suurused on väga erinevad ja igaüks leiab endale sobiva. Autos magamiseks pakume täispuhutavaid madratseid, sest need on mugavad ja palju õhemad, kui tavalised madratsid. Ka telgis magamiseks on parim valik madrats. Tavaline variant - täispuhutav madrats - on kõige mugavam. Ära unusta osta elektriline või käsipump! See lihtsustab madratsi täispuhumist. Valikus on ka isetäituv madrats - selle kasutamine ei nõua mingit pingutust ning see sobib nii autosse kui ka telki. Loomulikult on võimatu ennustada, milline on ilm jaanipäeva õhtul, seega soovitame kaasa võtta magamiskott, sest ööd on jahedad. 

    
Tagasi uudiste juurde